• DK
  • DE
  • UK

Om Fast Plast


Virksomheden
Fast Plast blev grundlagt i 1965 af Henning Fast og har gennem årene udviklet sig til en førende producent af sprøjtestøbte engangsartikler i meget høj kvalitet til kunder over hele Europa.
Fast Plast A/S er en privatejet virksomhed, der i dag ejes af direktør Steen Tandrup og virksomheden beskæftiger ca. 35 ansatte. Det samlede fabriksareal er på ca 10.000 m2.


Filosofi
Fast Plast A/S ønsker at tilbyde sine kunder såvel et standard- som et kundetilpasset sortiment af høj kvalitet indenfor plastengangsservice, samt plastemballage til fødevare- og medicinalindustrien.
Der fokuseres på konkurrencedygtige priser, samt en høj grad af fleksibilitet, der blandt andet omfatter hurtig levering og kundespecifikke emballeringer.


Miljø
Fast Plast A/S har på eget initiativ afskaffet brugen af den forurenende PVC til fordel for andre råplasttyper med langt mindre forureningsgrad. Ved destruktion efter endt brug af Fast Plast's produkter, omdannes materialet til CO2 og vand. Der udledes således udelukkende, ugiftige vanddampe under destruktionen, idet CO2-filtre er et lovkrav.


Kvalitet
Fast Plast A/S ønsker at levere plastprodukter af høj kvalitet. Fremstillingen af produkterne sker på sprøjtestøbemaskiner, der sikrer en høj og meget ensartet kvalitet. Dette sammenholdt med operatørernes løbende kvalitetskontrol af emnerne, giver kunderne en meget høj grad af sikkerhed for produktets kvalitet.
Fast Plast A/S
Vilhelmsborgvej 2
7700 Thisted
Danmark
Kontakt
mail@fastplast.dk

Tlf.: [+45] 96 17 21 00
Fax: [+45] 97 91 08 80
CVR: 89 52 88 28